ΑΕΚ: «Ματιές» και στην ελληνική αγορά

ΑΕΚ: «Ματιές» και στην ελληνική αγορά
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ σκανάρουν κάθε δυνατή λύση στην αγορά

Ο τραυματισμός του Νίκο Γκίκα προκάλεσε ισχυρό σοκ εντός των τειχών της ΑΕΚ και ταυτόχρονα δρομολόγησε μεταγραφικές εξελίξεις, με τους ανθρώπους της Βασίλισσας να βρίσκονται σε σαφάρι… διαρκείας.

Η απόφαση για την απόκτηση κόμπο γκαρντ, που θα καλύψει το κενό του διεθνή άσου και ταυτόχρονα θα βοηθήσει σε οργάνωση και εκτέλεση στο παιχνίδι της ομάδας έχει παρθεί. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χάσουν περισσότερο χρόνοι, καθώς οι σημαντικές υποχρεώσεις είναι προ των πυλών και ο Φλεβάρης αναμένεται… καυτός.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό στην Ένωση κοιτάζουν λύσεις και από την ελληνική αγορά. Ναι μεν τα πράγματα είναι αρκετά περιορισμένα στη χώρα μας, με τις λύσεις που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της ΑΕΚ να είναι μετρημένες, όμως την ίδια στιγμή στην Βασίλισσα θέλουν να πάρουν τα μέτρα τους στο θέμα αυτό.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα κυκλοφόρησε έντονη φημολογία για τους Ντούσαν Σάκοτα και Νίκο Παππά. Δύο περιπτώσεις που συγκεντρώνουν από ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες, ώστε να προχωρήσουν.

Περί Σάκοτα και Παππά

Από την μία ο Σάκοτα παραμένει εκτός δράσης την φετινή σεζόν, καθώς δεν βρήκε κάποια ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Μούρθια. Έτσι, θα πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να επανέλθει στη φόρμα του. Διάστημα το οποίο δεν μπορεί να διαθέσει η Βασίλισσα, η οποία ψάχνει λύση με έτοιμο παίκτη στην παρούσα φάση.

Όσον αφορά τον Παππά, που είναι και αυτός ελεύθερος στην αγορά, παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε δεν τίθεται θέμα ώστε να προχωρήσει η περίπτωσή του, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, αλλά και της δεδομένης σχέσης του με τον Παναθηναϊκό.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με την ΑΕΚ να θέλει να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί δυνατή στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X