Ράτζεν: «Δέχτηκα την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, στην Ελλάδα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ράτζεν: «Δέχτηκα την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, στην Ελλάδα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκολα Ράτζεν επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Νίκολα Ράτζεν.

Ο Σέρβος πολίστας μιλώντας σε Μέσο της χώρας του τόνισε πως η πανδημία στην Ελλάδα και το γεγονός πως είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση  ήταν ο λόγος που τον έκαναν να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Επέστρεψα στον Ερυθρό Αστέρα, συμφωνήσαμε σε όλα. Το μόνο που μένει είναι να επιλύσουμε τα χαρτιά, τα οποία θα γίνουν τις επόμενες δύο ημέρες. Υπέγραψα για την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Ελλάδα έκλεισε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Δεν ήταν γνωστό πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι γνωστό εάν θα διεξαχθεί καθόλου. Έφτασε μια καλή προσφορά από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν μπορούσα να το αρνηθώ. Υπέγραψα συμβόλαιο για το υπόλοιπό της σεζόν, δήλωσε ο Ράντζαν σε μια συνέντευξη για το MaxBet sport.

Ο νικητής πολυάριθμων μεταλλίων με τη Σερβική εθνική ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου χρυσού, δύο ευρωπαϊκών και δύο ολυμπιακών χάλκινων μεταλλίων μίλησε για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα: “Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου σε ένα μεγάλο κλαμπ. Στο κλαμπ που υποστηρίζω. Θα είναι για μισή σεζόν; Δεν ξέρω, θα δούμε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Αστέρα στον αγώνα για τον τίτλο και να επιστρέψω στην κορυφή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X