Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Ριστόφσκι

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Ριστόφσκι
Photo Credits: INTIME

Για τον Στέφαν Ριστόφσκι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Στέφαν Ριστόφσκι για το δεξί άκρο της άμυνας φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο έμοιαζε «τελειωμένη» από την ΑΕΚ, όμως ο Γενικός Διευθυντής της Ρουμπίν Καζάν, Ρούστεμ Σαϊμάνοφ, υποστήριξε πως ο παίκτης θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα έως το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει μία άλλη περίπτωση και αυτή είναι του 28χρονου Σκοπιανού, Στέφαν Ριστόφσκι.

Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης Ριστόφσκι αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, όμως δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και φέτος δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή.

Mε την Σπόρτινγκ αγωνίζεται από το 2017 και μέχρι και φέτος μετρούσε γεμάτες συμμετοχές, καθώς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 82 ματς. Ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική του με την οποία μετράει 60 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Σκοπιανός έχει προταθεί στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, όπως και άλλοι παίκτες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Να τονίσουμε πως η Σπόρτινγκ δεν αξιώνει ενοίκιο για τον παίκτη, με την ΑΕΚ να πρέπει να καταβάλει μόνο το συμβόλαιο του.

Εκτός από την ΑΕΚ ο παίκτης είχε προταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα τους και στον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε. Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για έναν παίκτη που εξετάζεται από τον Παναγιώτη Κονέ.

Ποιος είναι Ριστόφσκι

Ο 28χρονος Σκοπιανός ξεκίνησε την καριέρα του από την Βάρναρ της πατρίδας του με την οποία μέτρησε 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Από εκεί τον απέκτησε η Πάρμα το 2010, με την οποία όμως κατάφερε να καταγράψει μόλις 6 συμμετοχές. Στην Πάρμα έμεινε για 5 χρόνια, με την ιταλική ομάδα να τον δίνει δανεικό σε Κροτόνε, Φροζινόνε, Μπάρι και Λατίνα, με τις οποίες κατέγραψε γεμάτες σεζόν.

Από την Πάρμα τον πήρε το 2015 η Ριέκα. Στην Κροατία έμεινε για δύο χρόνια, καταγράφοντας 86 συμμετοχές και σκοράροντας και δύο γκολ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η Σπόρτινγκ Λισαβώνας με την οποία μετράει 82 συμμετοχές, όλες από το 2017 έως το 2019, καθώς φέτος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X