Επίσημο: Τέλος ο Παουλίνιο από την ΑΕΚ!

Επίσημο: Τέλος ο Παουλίνιο από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Παουλίνιο Μότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από την ΑΕΚ ο Παουλίνιο Μότα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μπακ. Το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αναμενόμενο εδώ και λίγο καιρό, καθώς, όπως είχε ήδη γράψει το enwsi.gr, ο Παουλίνιο είχε τεθεί εκτός ομάδας από το ματς με το Βόλο, τον Δεκέμβριο, έπειτα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από τότε ο Πορτογάλος είχε ενημερωθεί από την Ενωση για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βρισκόταν παράλληλα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του.

Αυτό έγινε τελικά σήμερα το απόγευμα, με την ΑΕΚ να του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Παουλίνιο Μότα και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και στο διάστημα της παραμονής του σε αυτήν αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X