Λυκογιάννης: «Ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα η ΑΕΚ»

Λυκογιάννης: «Ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άρης Λυκογιάννης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η Ένωση είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει ενέργεια και να είναι συγκεντρωμένη για 40 λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης

«Είχαμε λίγο χρόνο, αλλά το γνωρίζαμε και ήμασταν αρκετά ενεργοποιημένοι όσον αφορά την πληροφορία, οπότε μιλήσαμε αρκετά για τον αγώνα με την ΑΕΚ, κάναμε και λίγο μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά σε αυτό.

Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, έμπειρους παίκτες και με προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις . Ταυτόχρονα όμως, επειδή αυτή τη χρονική περίοδο είναι λαβωμένοι από τραυματισμούς παικτών που βρίσκονται κυρίως στην περιφέρεια, θεωρώ ότι θα είναι αρκετά ενεργοποιημένοι όλοι.

Συνήθως όταν υπάρχουν προβλήματα κάνουν όλοι ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν αυτές τις απώλειες. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να έχουμε για 40 λεπτά ενέργεια και συγκέντρωση, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X