Χιμένεθ για Λιβάγια: «Είναι στρατιώτης, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μέχρι να γίνει ξεκάθαρη η διοίκηση»

Χιμένεθ για Λιβάγια: «Είναι στρατιώτης, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μέχρι να γίνει ξεκάθαρη η διοίκηση»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε πριν από το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το ναυάγιο με τον Μάρκο Λιβάγια.

Οσα είπε ο Χιμένεθ για τον Λιβάγια

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA:

Για τον Λιβάγια: «Εγώ αρχικά δεν θα πω κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που έχω πει στο παρελθόν. Ο Λιβάγια πιστεύω πως είναι καλός ποδοσφαιριστής, είναι ένας στρατιώτης που κάνει μαζί μου αυτά που ζητάω. Εγώ αυτή τη στιγμή μέχρι να γίνει ξεκάθαρη θέση και επισήμως από τη διοίκηση σκέφτομαι πάντα το σύνολο της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ είναι να διαχειριστώ 25-26 διαφορετικές προσωπικότητες στα αποδυτήρια. Αυτό που πρέπει και θέλω να κάνω είναι να σκεφτώ το καλό της ομάδας, μπορεί να κάνω κάποια λάθη, αλλά σκέφτομαι το καλό του συνόλου».

Για το εάν θα τον υπολογίζει για μέχρι το τέλος της σεζόν: «Για την ώρα δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά εγώ αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως πάντα θα σέβομαι τον δρόμο που ορίζει η ομάδα σε σχέση με το μέλλον. Όσο μπορώ να υπολογίζω όλους τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσω να βγάζω την καλύτερη ομάδα, ή αυτή που πιστεύω για καλύτερη ομάδα. Και αν προκύψουν παίκτες που δεν μπορώ να υπολογίσω, τότε θα πρέπει να ψάξω για άλλες επιλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X