Η ΑΕΚ αποδέχτηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για Ράτζεν!

Η ΑΕΚ αποδέχτηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για Ράτζεν!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αποδέχτηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και παραχώρησε τον Νίκολα Ράτζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση που επικρατεί με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναγκάζει πολλούς αθλητές να βρούν αλλού αθλητική «στέγη»

Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκε φέτος για να ενισχύσει την ομάδα πόλο της ΑΕΚ στην παρθενική της παρουσία στην Α1 ήταν ο Νίκολα Ράτζεν. Με το πρωτάθλημα ωστόσο να βρίσκεται στον «πάγο» και να μην διαφαίνεται φως για την επανέναρξη τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο η ΑΕΚ αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Ράτζεν επιστρέφει στη χώρα του και στον Ερυθρό Αστέρα μια εξέλιξη που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος καθώς ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Από την στιγμή που ήρθε η πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει η ΑΕΚ αλλά και ο αθλητής καθώς θα ήταν άδικο να τον κρατάει «αιχμάλωτο» χωρίς να γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X