«Βόμβα» από τον γενικό διευθυντή της Ρούμπιν: «Ο Νταντσένκο θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα μέχρι το καλοκαίρι!»

ΑΕΚ: Ερχεται στην Αθήνα ο Νταντσένκο
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ρούμπιν Καζάν για το μέλλον του Ολεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο έμοιαζε «τελειωμένη» για την ΑΕΚ, αλλά ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν, Ρούστεμ Σαϊμάνοφ βάζει «φωτιές» με δηλώσεις σε Μέσα της Ρωσίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαϊμάνοφ δέχθηκε ερώτηση για το μέλλον του Νταντσένκο και αποκάλυψε πως o παίκτης θα μείνει δανεικός στην Ούφα μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο Νταντσένκο δεν θα πάει στην ΑΕΚ, θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρει το «kazved.ru».

Πλέον, μένει να φανεί τι θα κάνει η ΑΕΚ από δω και πέρα, καθώς μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται να χαλάει η υπόθεση με τον Ουκρανό αμυντικό και η Ενωση καλείται να βρει άλλον δεξιό μπακ στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως μέχρι χθες (Δευτέρα) υπήρχε ενημέρωση πως ο παίκτης θα φτάσει στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα για να υπογράψει, αλλά η υπόθεση οδηγείται σε… ναυάγιο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X