Από το «Βικελίδης» στην... ψαγμένη League Two Αγγλίας!

Από το «Βικελίδης» στην... ψαγμένη League Two Αγγλίας!

Το Stoiximaview, προτείνει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή δυάδα του stoiximaview.gr, περιλαμβάνει ματς από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League 1 και αγώνα της League Two Αγγλίας!

Άρης – Λάρισα (19:30): Με την… αύρα του Κώστα Μήτρογλου, που από τη Δευτέρα είναι στην Ελλάδα, ο Άρης υποδέχεται τη Λάρισα και θέλει να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα του Μάντζιου κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Ριζούπολη, εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και ενισχύθηκε με τη μεταγραφή του Έλληνα φορ.

Θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δυναμική που έχει αποκτήσει φέτος και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Και η αλήθεια είναι πως παιχνίδι με το παιχνίδι αποκτά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σε άλλες εποχές, παιχνίδι όπως αυτό με τον Απόλλωνα ίσως να μην το είχε πάρει. Τώρα καταφέρνει και διαχειρίζεται τα αποτελέσματα. Όπως και τις κρίσεις σε περιόδους ντεφορμαρίσματος. Διότι πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι προερχόταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα.

Άρης – Λάρισα (19:30): Σχετικά πρόσφατα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2020, Άρης και Λάρισα είχαν συναντηθεί και στο Αλκαζάρ. Τότε ο Άρης ήταν επιβλητικός και έφυγε με το τελικό 3-0. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε. Η ΑΕΛ δεν έχει καταφέρει να γίνει η ομάδα που θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της.

Μιλώντας για στοίχημα, το ματς δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από τον άσο. Είπαμε, ο φετινός Άρης και σοβαρός είναι και ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Χαμηλά πολύ πάντως το σημείο αυτό, μόλις στο 1.36 με 1.40 το συναντάμε. Πάμε λοιπόν να βρούμε το κατάλληλο σημείο για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Άρης – Λάρισα (19:30): Θεωρώ πως όπως στη Ριζούπολη, έτσι και στο Βικελίδης με τη Λάρισα, ο Άρης μπορεί να βρει γκολ νωρίς. Με τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει μπαίνοντας στα παιχνίδια. Πληρώνει καλά το να κερδίζει από ημίχρονο, στο 1.98 το βρίσκουμε, οπότε θα πάμε στοίχημα με άσο ημίχρονο/άσο τελικό.

Έξετερ-Μόρκαμ: Με διαφορετικό… όριο

Έξετερ-Μόρκαμ (20:00): Έχουν αρκετά γκολ οι περισσότερες αναμετρήσεις τους. Για την ιστορία, στο 5-6-2 βρίσκουμε την παράδοση, έτσι για να έχετε μία εικόνα. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει στο στοίχημα, το παιχνίδι του πρώτου γύρου έμεινε στο 2-2. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και πάρα πολλές επιλογές.

Η Έξετερ προέρχεται από τη νίκη με 3-1 επί της Στίβενεϊτζ. Η πρώτη μετά από τέσσερις αγώνες, όπου έκανε 3 σερί ισοπαλίες και είχε και μία ήττα με 2-1 από τη Χάρογκεϊτ. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 44 γκολ ενεργητικό. Είναι στην πρώτη 8άδα με 36 βαθμούς (9-9-4) και 44-28 γκολ.

Η Μόρκαμ είναι λίγο πιο ψηλά, έχοντας 38 βαθμούς με 11-5-7 και 31-33 γκολ. Γενικά είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από το 3-0 με την Κόλτσεστερ και έχει πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Όμως, έχει θέμα σοβαρό στην άμυνα και αυτό το τελευταίο ματς είναι από τα λίγα που δεν έχει δεχτεί γκολ πίσω.

Έξετερ-Μόρκαμ (20:00): Περιμένουμε να μπουν γκολ στην αναμέτρηση και αρχική μας σκέψη ήταν να πηγαίναμε στο απλό όβερ, αλλά όχι για 1,60. Κάπως έτσι, διαμορφώνουμε το στοίχημά μας. Πάμε στοίχημα με την επιλογή να σημειωθούν στο παιχνίδι 3-5 γκολ, στο 1,85.

Δείτε ΕΔΩ το νέο βίντεο της εκπομπής του stoiximaview.gr στο youtube με προγνωστικά αγώνων του Σαββατοκύριακου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X