Το Netflix θα κυκλοφορεί μια νέα ταινία κάθε βδομάδα ως το τέλος του 2021 κι αυτές είναι οι πιο υποσχόμενεςω

Το Netflix θα κυκλοφορεί μια νέα ταινία κάθε βδομάδα ως το τέλος του 2021 κι αυτές είναι οι πιο υποσχόμενεςω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς κανείς μας δε γνωρίζει ακόμα τι μπορεί να μας ξημερώσει στο μέλλον τούτης της χρονιάς, αν τα εμβόλια θα κάνουν τη διαφορά, αν θα δούμε τη ζωή να επανέρχεται σε αυτό που ήταν έστω πριν το lockdown, το Netflix μας διατηρεί σε τροχιά καραντίνας και το 2021.

Όπως συνέβη το 2020 από τον Απρίλιο και μετά, όταν και το Netflix θέλησε να γεμίσει την ταινιοθήκη του με νέες και παλιές, δικές του και ξένες παραγωγές που αγόραζε, με στόχο να προσφέρει τόσο υλικό, ώστε να είναι σταθερό ανοιχτό tab σε κινητά, laptop και tablet, με την ίδια λογική πάει και για το 2021.

Φέτος πολύ πιο οργανωμένα και με περισσότερο περιθώριο επαναπροσδιορισμού. Έχοντας απαντήσει στον ανταγωνισμό με γρήγορες κινήσεις, ποντάροντας στο διεθνές του brand και στις πολύ μεγαλύτερες επενδύσεις σε δημιουργούς, το Netflix ανακοίνωσε διά στόματος Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν Τζόνσον και Γκαλ Γκαντότ ότι το 2021 φέρνει μια καινούργια ταινία δικής του παραγωγής…ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X