Μελισσανίδης: «Οποιος δεν ανανεώνει, μένει εκτός ομάδας»

Μελισσανίδης: «Οποιος δεν ανανεώνει, μένει εκτός ομάδας»
Photo Credits: INTIME

Η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τέλη Δεκεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια χωρίζουν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να δώσει εντολή για… πάγο στον Κροάτη επιθετικό.

Αυτό είναι πλέον που πρέπει να κρατήσουν άπαντες, μετά την αρνητική απάντηση του Κροάτη στην πρόταση των 4 εκατ.ευρώ για τα επόμενα 4 χρόνια που του κατατέθηκε από πλευράς Ενωσης.

Πλέον, μετά από 3,5 χρόνια ο Λιβάγια αποτελεί παρελθόν και η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει αν θα τον αντικαταστήσει άμεσα ή θα το κάνει το καλοκαίρι, χάνοντας από το ρόστερ της έναν ποιοτικό παίκτη.

Πάντως, για την φετινή σεζόν ο Μάρκο Λιβάια δεν πρέπει να υπολογίζεται. Αυτή είναι συνήθως η στάση της ΑΕΚ σε τέτοιες υποθέσεις όταν εξελίσσονται έτσι και έτσι μάλλον θα γίνει και τώρα.

Τι είπε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

Μάλιστα, ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης την ημέρα που παρουσίασε τον Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τέλη Δεκέμβρη είχε πει στους παίκτες ως… μήνυμα «Οποιος δεν ανανεώνει με την ΑΕΚ, μένει εκτός ομάδας. Να το ξέρετε». Και το είχε καταστήσει σαφές σε όσους είχαν εκκρεμότητα. Ο Αλμπάνης ανανέωσε, ο Λιβάια όχι και μένει ο Ολιβέιρα.

Ετσι, αναμένεται σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ να ενημερωθεί ότι ο Κροάτης επιθετικός δεν θα υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς και απλά θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Αυτό ίσως λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης στην πλευρά του παίκτη για να φέρει κάποια πρόταση στην ΠΑΕ, έστω και μικρή, για να φύγει μέχρι τέλος του μήνα και να μην μείνει άπραγος ως το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X