Κουπτσίδης: «Εχθρική η στάση Αυγενάκη απέναντι σε ΕΠΟ, η μεθόδευση είναι αθλητική, όχι πολιτική»

Θρασύς ο Αυγενάκης, ψέλλισε στην απολογία του αοριστίες δίχως να ντρέπεται!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης μίλησε για την αναβολή στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ, την FIFA και την UEFA με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη ο οποίος την ακύρωσε, μισή ώρα πριν αυτή ξεκινήσει, δείγμα της εχθρικής του στάσης κατά της Ομοσπονδίας: «Μισή ώρα πριν γίνει η συνάντηση ο κ. Αυγενάκης την ακύρωσε. Είναι εχθρική η στάση του απέναντι στην Ομοσπονδία, στόχος να αναβάλλει και πάλι τις εκλογές.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ιδιότυπη ομηρία, είναι μια ζοφερή πραγματικότητα» και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να υπάρχει υποβολή, γίνονται μεθοδεύσεις, ας αφήσουν την διαδικασία να γίνει όπως πρέπει είτε είναι ο Ψαρόπουλος, είτε ο Ζαγοράκης οι υποψήφιοι πρόεδροι. Ο κορωνοϊός είναι η δικαιολογία για τις εκλογές, αν δεν μπορούν να έρθουν 60 άτομα με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο, τότε τι να πω».

Επίσης πρόσθεσε: «Σε έγγραφο της FIFA και της UEFA υπάρχουν συγκεκριμένες παρατηρήσεις και ο κ. Αυγενάκης δεν δέχεται να συζητήσει, εδώ ανέβαλλε την συνάντηση μας μισή ώρα πριν γίνει» και συμπλήρωσε: «Η μεθόδευση είναι αθλητική και όχι πολιτική. Υπάρχουν αθλητικά συμφέροντα. Δεν ξέρω από πού. Αν γίνει ο διάλογος θα φανεί από πού υπάρχει κατεύθυνση. Ο Υφυπουργός αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο με την Ελληνικό Ομοσπονδία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X