Survivor 4: Στα «μαχαίρια» Τριαντάφυλλος και Καλλίδης: «Είσαι κλέφτης» (VIDEO)

Survivor 4: Στα «μαχαίρια» Τριαντάφυλλος και Καλλίδης: «Είσαι κλέφτης» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, καθώς στο συμβούλιο ο Πάνος Καλλίδης βρέθηκε στο στόχαστρο του Τριαντάφυλλου, που είπε βαριές κουβέντες για τον συνάδελφό του.

Την ώρα του συμβουλίου, ο Τριαντάφυλλος άνοιξε την συζήτηση για το φαγητό, που συνεχίζει να προκαλεί κόντρες μεταξύ των δύο ομάδων. Ανέφερε το λάδι που βρήκε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο σημείο όπου κοιμόταν ο Πάνος Καλλίδης την περίοδο που ήταν συμπαίκτες και τον χαρακτήρισε «κλέφτη». Ο Τριαντάφυλλος άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καλίδης «έκλεψε» κάτι που έκανε έξαλλο τον τελευταίο.

«Ντροπή σας! Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δεν είμαι κλέφτης, ποτέ δεν υπήρξα! Που ξέρετε ότι το λάδι είναι δικό μου;» είπε εκνευρισμένος, με τον Γιώργο Λιανό να ρίχνει… λάδι στη φωτιά θυμίζοντας σε όλους το ρύζι που είχε κλέψει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ταραμπάνκο πριν από μερικά επεισόδια! O Καλλίδης ανέφερε πως ο Τριαντάφυλλος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είπαν ψέματα, ενώ στην διάρκεια της κουβέντας, άρχισε να αποκαλεί τον Τριαντάφυλλο «αυτός ο κύριος» αποφεύγοντας να πει το όνομά του.

Ο Καλλίδης ζήτησε σαν χάρη από τον Γιώργο Λιανό να γκρεμίσει η παραγωγή την καλύβα της Κόκκινης Ομάδας που «με τόσο κόπο» έφτιαξε ο τραγουδιστής όπως είπε. Ο Λιανός απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αλλά έδωσε την δυνατότητα στον τραγουδιστή να επισκεφτεί εκείνος την καλύβα των Κόκκινων και να την καταστρέψει ο ίδιος.

Εκεί παρενέβησαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας όπου κάποιοι είπαν πως του δίνουν το δικαίωμα να το κάνει, αλλά άλλοι αντέδρασαν. Ο Λιανός τους επέτρεψε να κάνουν ένα μίνι συμβούλιο και να αποφασίσουν και τελικά ανακοίνωσαν πως δεν του επιτρέπουν να καταστρέψει την καλύβα, κάτι που και ο ίδιος ο Καλλίδης μετά την προτροπή των συμπαικτών του στην Μπλε ομάδα, αποφάσισε πως δεν θα έκανε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X