Το αντίο του Λιβάγια στην κρίση σας – Ψηφίστε για το τέλος στις επαφές της ΑΕΚ με τον Κροάτη

Τα ντέρμπι «πληγώνουν» την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» ξεκινά τη νέα χρονιά με το θέμα Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν ένα σίριαλ που κράτησε αρκετά. Υπερβολικά μπορεί να πει κάποιος. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έχασε χρόνο και διαπραγματευτικά ατού, φτάνοντας στα τέλη Γενάρη ωσότου λάβει μια ξεκάθαρη απόφαση. Από το βράδυ της Δευτέρας πάντως, είναι επίσημο πως ο Μάρκο Λιβάγια δεν υπολογίζεται πλέον για την ΑΕΚ, αρνήθηκε την πρόταση για νέο συμβόλαιο και πλέον είναι ξένο σώμα για την ομάδα.

Αυτή η υπόθεση πέρασε από πολλά κύματα. Κατά καιρούς εμφανιζόταν έτοιμη να κλείσει θετικά, άλλοτε έπαιρνε αρνητική τροπή. Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει τον Κροάτη επιθετικό και γι’ αυτό του προσέφερε συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών κατά 30% μέσα σε εποχή γενικευμένης κρίσης. Ο Λιβάγια και ο μάνατζερ του αξίωναν διαφορετικά ποσά, η υπόθεση ξέφυγε, η φανέλα με το 10 στην ΑΕΚ θα αλλάξει κάτοχο.

Εσείς μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για την υπόθεση Λιβάγια και να προσφέρετε τον παλμό του «κιτρινόμαυρου» κόσμου.

Τα ντέρμπι «πληγώνουν» την ΑΕΚ!

Πως κρίνετε το φινάλε του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ;

Αργησε να γίνει, έπρεπε να είχε αποχωρήσει νωρίτερα από την ομάδα
Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, ας συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει
Είχε κλείσει τον κύκλο του, ο καθένας να πάρει το δρόμο του
Το μόνο πρόβλημα είναι πως η ΑΕΚ δεν θα έχει οικονομικά οφέλη
Θα λείψει πολύ, δεν βρίσκονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές εύκολα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X