ΑΕΚ: Λύνεται το συμβόλαιο του Παουλίνιο

ΑΕΚ: Λύνεται το συμβόλαιο του Παουλίνιο
Photo Credits: INTIME

Θα αποχωρήσει ως ελεύθερος ο Παουλίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός ομάδας είχε τεθεί ο Παουλίνιο Μότα έπειτα από το ματς με τον Βόλο τον Δεκέμβρη, παιχνίδι που έφερε και το τέλος του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Από τότε ο Πορτογάλος μπακ δεν υπολογιζόταν και η πλευρά του παίκτη είχε ενημερωθεί σχετικά προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για να αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο.

Το τελευταίο διάστημα ο Παουλίνιο «ψαχνόταν» να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενώ βρισκόταν παράλληλα σε επικοινωνία με την ΑΕΚ για να προχωρήσει το θέμα της πρόωρης λύσης της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου έληγε άλλωστε το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα και με την πλευρά του παίκτη, ΑΕΚ και Παουλίνιο βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα. Την ίδια στιγμή ο 29χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ παραμένει σε αναζήτηση πρότασης από ομάδα της πατρίδας του.

Ο Παουλίνιο είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, μένοντας ελεύθερος από την Τσάβες. Στον ενάμιση χρόνο του στα κιτρινόμαυρα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 38 συμμετοχές, μετρώντας έξι ασίστ. Τη φετινή σεζόν είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Ένωσης από τον Καρέρα και αγωνίστηκε μόνο στο πρωτάθλημα, έχοντας 10 συμμετοχές και μία ασίστ.

Πηγή Gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X