Ναυάγιο ΑΕΚ-Λιβάγια και τέλος εποχής για τον Κροάτη!

ΑΕΚ: Αφεντικό (ξανά) στο Αγρίνιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγεφύρωτο είναι πλέον το χάσμα μεταξύ ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια και η ανανέωσή του οδηγείται σε ναυάγιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας έγινε συνάντηση του Παναγιώτη Κονέ με τον μάνατζερ του Κροάτη άσου, Βιτσέντσο Καβαλιέρε αλλά και τον Λιβάγια. Ο ίδιος απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με εγγυημένες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, τον ευχαρίστησε για την απάντηση αλλά και την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!

Όπως ήταν γνωστό από πριν, η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να μπει σε συζήτηση για βελτίωση λεπτομερειών της συμφωνίας, μόνο εφόσον γινόταν δεκτή η βασική πρόταση. Αυτό δεν έγινε και από πλευράς ΑΕΚ δεν υπήρξε καμιά διάθεση να μείνει πλέον σε εκκρεμότητα το ζήτημα. Ο Κονέ ευχαρίστησε τον Μάρκο Λιβάγια και τον μάνατζερ του για της ως τώρα συνεργασία, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία

Ο Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ

Την 1η Ιουλίου 2017 η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Ο Κροάτης επιθετικός φόρεσε τη φανέλα με το Νο. 10 και έμελλε να γίνει βασικό στέλεχος της πρωταθληματικής σεζόν της Ενωσης το 2017-18 δημιουργώντας ένα μοναδικό δίδυμο με τον Σέρχιο Αραούχο στην κιτρινόμαυρη επίθεση, ενώ στη συνέχεια επήλθε και η αγορά του από τον Δικέφαλο με 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Θα μπορούσε να πει κανείς πως η ΑΕΚ με τους χειρισμούς της «εκλεψε» τον Λιβάγια από την Λας Πάλμας καθώς σίγουρα η ποιότητά του αξίζει πολλά περισσότερα.

Ο Κροάτης χαρακτηρίζονταν ένας δύσκολος χαρακτήρας που δεν στεριώνει εύκολα σε μια ομάδα. Στην οικογένεια της ΑΕΚ, όμως -παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε- έδεσε για τα καλά και σίγουρα θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο απολογισμός του μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια ως τώρα είναι 146 αγώνες, 42 γκολ, 29 ασίστ, πολλές στιγμές τρέλας, ποιότητας, μαγείας, ένα πρωτάθλημα, 4 τελικοί Κυπέλλου, συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και μια ξέφρενη αήττητη πορεία στο Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X