Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Απειλούσε να με σκοτώσει...»

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Απειλούσε να με σκοτώσει...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι φέρεται να κατέθεσε στον Εισαγγελέα η 21χρονη σήμερα αθλήτρια που κατήγγειλε τον προπονητή της πριν από 9 χρόνια για σεξουαλική κακοποίηση.

Όσα είπε στις καταθέσεις της η 21χρονη σήμερα αθλήτρια για τον 38χρονο προπονητή της οδήγησαν τον εισαγγελέα στην έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής του και σύλληψης του για μία σειρά κακουργηματικών πράξεων.

Γιατί δεν ήταν μόνο η σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης κοπέλας, αλλά και οι απειλές του κατηγορουμένου, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η νεαρή αθλήτρια, ο προπονητής της την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και ότι θα καταστρέψει την οικογένεια της αν μιλούσε για ό,τι της έκανε. Όταν τελικά αποφάσισε να μιλήσει στην οικογένειά της, κατέφυγαν στην Αστυνομία αλλά ο διοικητής τους συνέστησε να μην συνεχίσουν την ιστορία γιατί το παιδί θα τραυματιζόταν ακόμη περισσότερο.

Από το 2013 και μέχρι πρόσφατα, η αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας είχε «θάψει» βαθιά μέσα της όσα έζησε. Βλέποντας, ωστόσο, τη Σοφία Μπεκατώρου να καταγγέλλει όσα έζησε, την αναζήτησε στο Facebook και ζήτησε να τη συναντήσει. Τότε αποφάσισε να κάνει το ίδιο που έκανε και η Σοφία Μπεκατώρου, δηλαδή να μιλήσει για τον βιασμό της. Ετσι, το περασμένο Σάββατο, προσήλθε και κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα, αποδίδοντας στον πρώην προπονητή της την πράξη της σεξουαλικής κακοποίησης στην ηλικία των 11 ετών. Φέρεται μάλιστα ότι διέψευσε τους ισχυρισμούς του ότι συναίνεσε σε αυτό και ότι όταν συνέβη το περιστατικό ήταν μεγαλύτερη. Αλλωστε, όταν εκείνος απομακρύνθηκε από τον όμιλο, εκείνη ήταν 14 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X