Σωκράτη, καλύτερα να μασάς... (VIDEO)

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της με Παπασταθόπουλο και περιμένει με λίγες πιθανότητες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ωρών είναι να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, παρά τις προτάσεις που είχε και από την Ενωση και από άλλες ομάδες του εξωτερικού επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.

Αλλωστε, ο Παπασταθόπουλος, δεν υπήρξε ποτέ σημαία για την ΑΕΚ, έπαιξε με τον Δικέφαλο στο στήθος περίπου 2.5 χρόνια, ανδρώθηκε μέσα από την Ενωση και στη συνέχεια άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό. Η… ιστορία όμως δεν ξεγράφει.

Παπασταθόπουλος: Πάει εκεί όπου του έβριζαν την μητέρα πριν 11 μήνες!

Ο 32χρονος άσος αφού έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα για τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2020, για το Europa League.

Στον αγώνα που έγινε στο «Καραϊσκάκη», οι Κανονιέρηδες επικράτησαν 1-0 με γκολ του Λακαζέτ, με τον Σωκράτη να έχει στο 89′ δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Μετά την κεφαλιά, ο Ελληνας άσος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και ζήτησε μικρή διακοπή από τον ρέφερι πέφτοντας στο χορτάρι και στη συνέχεια να περάσει εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ωστόσο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» εκείνη τη στιγμή προκλήθηκε… πανικός και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού σηκώθηκαν στο «πόδι» και έβριζαν εν χορώ αισχρώς τον Σωκράτη!

Σωκράτη, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Επειδή πολλά ακούγονται περί διατύπωσης των διάφορων δηλώσεων του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, επειδή έχει κάνει πολλές, σας θυμίζουμε τι είπε ο ίδιος Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΑσπορ στις 18 Φεβρουαρίου του 2019. «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα, εκτός από την ΑΕΚ για το οικονομικό. Σε περίπτωση που γυρίσω και θελήσω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πάω στην ΑΕΚ. Βέβαια το θεωρώ δύσκολο να γυρίσω, γιατί τα πράγματα δεν πάνε προς το καλύτερο».

Η Κίνα και ο Σωκράτης

Μπορεί η είδηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να κάνει το γύρο του διαδικτύου, όμως υπάρχει κάποιος που εξακολουθεί να ενίσταται ακούγοντας την συγκεκριμένη είδηση. Ποιος; Μα ο ίδιος ο Σωκράτης.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε άλλωστε τονίσει πολλάκις ότι θα προτιμούσε να πάει στην Κίνα ή σε κάποιον άλλον γαλαξία να παίξει μπάλα, παρά να επιστρέψει στη χώρα μας. «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X