Η Παρί δίνει 15εκ. ευρώ στον Ράμος για τρία χρόνια

Η Παρί δίνει 15εκ. ευρώ στον Ράμος για τρία χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις προτεραιότητες του Λεονάρντο για την περαιτέρω ενίσχυση της Παρί Σεν Ζερμέν, ειναι η απόκτηση του Σέρχιο Ράμος. Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τον ισπανικό σύλλογο.

Οι διαπραγματεύσεις με τους «μερένχες» για την επέκταση της συνεργασίας τους, δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει δεχθεί μία πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, εκτός κι εάν «μετρήσει» το συναίσθημα. Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «El Transistor», οι πρωταθλητές Γαλλίας προσφέρουν στον έμπειρο άσο πέντε εκατομμύρια ετησίως για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να πάρει τον Ράμος στην γαλλική πρωτεύουσα για αρκετούς λόγους, όπως είναι αφ΄ ενός η εμπειρία και οι ικανότητες του μέσα στο γήπεδο και αφ΄ ετέρου ο αντίκτυπος που θα έχει μία τέτοια μεταγραφή σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X