Λάτσι: «Αυτά μου έστειλαν σε sms οι συμπαίκτες μου μετά το Αρης-ΑΕΚ»

Λάτσι: «Αυτά μου έστειλαν σε sms οι συμπαίκτες μου μετά το Αρης-ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζίγκα Λάτσι για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε μετά το Αρης-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για το sms του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του  Άρη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν άφησε την οικογένειά του και τους γονείς του.

Ο νεαρός στόπερ σε συνέντευξη στο Novasports, μίλησε για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις και τον καθοδηγεί συνεχώς και για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του μετά το ματς στο «Κλ.Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε

«Ο Τσιγκρίνσκι ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου μετά τον Άρη. Μου έστειλε sms, με κάτι προσωπικό και συγχαρητήρια. Όχι μόνο αυτός. Το ίδιο και ο Νεντελτσιάρου. Όλα τα παιδιά γενικά είναι κοντά μου και είμαστε καλά. Ήταν κάτι προσωπικό. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε να συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω ακόμα, προκειμένου να φτάσω εκεί που θέλω. Έχω δουλέψει αρκετά, αλλά έχω αρκετά πράγματα, στα οποία πρέπει να βελτιωθώ. Ήταν δύσκολο να αφήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου. Αλλά στην ΑΕΚ με υποδέχθηκαν φανταστικά, ένιωσα πως είχα μια νέα οικογένεια που με αγκάλιασε»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης, πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X