Χάντμπολ: Η ΟΧΕ απέστειλε το νέο ανανεωμένο υγειονομικό πρωτόκολλο

Πρωτάθλημα χάντμπολ: Το μεγάλο αφιέρωμα για το 42ο πρωτάθλημα που ξεκινάει
Photo Credits: INTIME

Την ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων περιμένουν στην ομοσπονδία χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απεστάλη από την ΟΧΕ, εγκρίθηκε και αναρτήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων χάντμπολ.

Εισηγητής και σύνδεσμος επικοινωνίας με την ΓΓΑ είναι το μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΟΧΕ, ιατρός Κώστας Μαναβής. Μεταξύ άλλων η ομοσπονδία πρότεινε να διεξάγονται κάθε εβδομάδα τεστ αντιγόνου τα οποία και θα αποστέλλονται στην ΟΧΕ.  Ο αριθμός των ατόμων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο παραμένει ίδιος με το προηγούμενο πρωτόκολλο. Πλέον στις τάξεις της ομοσπονδίας περιμένουν να πάρουν το οριστικό «οκ» για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα στην παράγραφο 2 αυτού τονίζεται ότι «κάθε εβδομάδα θα διενεργούνται τεστ αντιγόνου για Covid-19 από διαπιστευμένα εργαστήρια για κάθε αθλητή-τρια και μέλος του τεχνικού προσωπικού, αλλά και των στελεχών των αγώνων (διαιτητές, παρατηρητές, γραμματεία αγώνων. Τα αποτελέσματα των τεστ από όλους θα αποστέλλονται στην ΟΧΕ».

Παράλληλα, στην παράγραφο 3 το πρωτόκολλο αναφέρει: «Η ΟΧΕ θα αποστέλλει στην ΓΓΑ μια φορά την εβδομάδα, συγκεντρωτικό πίνακα, ο οποίος θα περιλαμβάνει τον συνολικό αριθμό προληπτικών ελέγχων Covid-19, καθώς και τον αριθμό των τυχόν θετικών δειγμάτων».

Στην παράγραφο 9 αναφέρεται: «Όλοι οι αγώνες χειροσφαίρισης θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών. Ορίζεται ως μέγιστος αριθμός πρόσβασης και εισόδου ο αριθμός των 70 ατόμων ή ο αριθμός των 80 ατόμων αν ο αγώνας είναι τηλεοπτικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X