Δημητρούλιας: «Δύο τελικοί τα ματς με την CSM Βουκουρεστίου»

Δημητρούλιας: «Δείξαμε από την αρχή τις προθέσεις μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παιχνίδια χωρίς αύριο χαρακτήρισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ακολουθούν με την CSM Βουκουρεστίου.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή overhead του Over FM 104.9 και τόνισε πως η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα δύο αυτά παιχνίδια τα οποία και έχουν χαρακτήρα τελικού.

Αναλυτικά για την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την CSM Βουκουρεστίου ανέφερε: «Σίγουρα αυτά τα δύο ματς τα βλέπουμε σαν παιχνίδια χωρίς αύριο και τα αντιμετωπίζουμε σαν δύο τελικούς. Δεν μπορώ να πω με ασφάλεια ότι οι Ρουμάνοι έχουν την πιο δύσκολη ομάδα του τουρνουά, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μέσα στις τρεις δυσκολότερες. Προσπαθούμε όλο αυτό το διάστημα να διανύσουμε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία των δύο αγώνων. Ήδη έχουμε μπει σε ένα διαφορετικό κλίμα και έχουμε μία καλή εικόνα για τον αντίπαλο μας. Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε μία εξειδικευμένη προπόνηση όσον αφορά στην αναμέτρηση. Μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο διότι τα παιδιά είναι πολύ ώριμα και πιστεύω ότι θα έχουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Για το πρωτάθλημα: «Για το πρωτάθλημα δεν χωράει αμφιβολία ότι είμαστε το φαβορί, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με το ίδιο στυλ όπως πέρσι και τώρα εμείς περιμένουμε να δούμε την εικόνα του Ολυμπιακού. Σίγουρα η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει ως στόχο και την Ευρώπη. Γι’ αυτό τις προηγούμενες μέρες τόνισα στους παίκτες μου ότι πρέπει να τα δούμε αυτά τα δύο παιχνίδια ως τελικούς. Κυρίως για το καλό αυτής της ομάδας και την καριέρα των αθλητών. Φυσικά, έχει τεράστια σημασία να περάσουμε στην επόμενη φάση για να αποδώσουμε όλη την δουλεία που κάναμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X