Πάμε Τουρκία με Αλάνιασπορ και Φενέρ

Πάμε Τουρκία με Αλάνιασπορ και Φενέρ

Δυάδα από το Stoiximaview για τη Super Lig Τουρκίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς από το πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει ξεχωρίσει το stoiximaview.gr για το σημερινό μας στοίχημα…

Αλάνιασπορ – Ανκαραγκιουτσού (15.00): Δείχνει να μπλοκάρει η Αλάνιασπορ στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τρία ματς χωρίς νίκη και βρέθηκε έξω από την 6άδα η παρέα των Ελλήνων. Πληρώνει το πρόβλημα στη δημιουργία καθώς στα τελευταία της ματς βγάζει λιγότερες τελικές προσπάθειες, ενώ παράλληλα η άμυνά της δίνει δικαιώματα, τα οποία πλέον πληρώνονται.

Αλάνιασπορ – Ανκαραγκιουτσού (15.00): Θα βρει απέναντί της την Ανκαραγκιουτσού, η οποία προέρχεται από νίκη-ανάσα κόντρα στην Κασίμπασα (1-0). Κάπως έτσι έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί των τριών ηττών και αύξησε τις πιθανότητές της για παραμονή. Έχοντας λοιπόν τους φιλοξενούμενους με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία και την Αλάνια μαγκωμένη νομίζω πως ο απλός άσσος δεν αξίζει. Από την άλλη δεν βλέπω να… σπάει, αφού οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιο ποιοτικοί. Θα επιστρέψουν στις νίκες αλλά δύσκολα. Λογικό το combo bet 1 & Under 3.5 στο εξαιρετικό 2.30.

Φενέρμπαχτσε-Καϊσερίσπορ (18.00): Μετά το φρενάρισμα (1-1) στην έδρα της Σίβασπορ η Φενέρ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει το κυνήγι της Μπεσίκτας στην κορυφή. Έχει βρει ρυθμό, είναι αποτελεσματική και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του Μπουλούτ αυξάνει και τα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου. Υποδέχεται στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου μετράει τρεις σερί νίκες, την Καϊσερίσπορ.

Φενέρμπαχτσε-Καϊσερίσπορ (18.00): Η ομάδα του Κολοβέτσιου προέρχεται από μεγάλη νίκη 2-0 κόντρα στη Μπασάκ, η οποία την έβγαλε από την κόκκινη ζώνη. Συνεχίζει ωστόσο να παραμένει εξαιρετικά ασταθής ως ομάδα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε όσα παιχνίδια έχει δεχτεί γκολ δεν έχει κερδίσει! Η Φενέρ του Πέλκα είναι το φαβορί. Η λογική λέει πως θα επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Με τους φιλοξενούμενους να κατεβαίνουν με τη λογική «άμυνα κι όσο αντέξουμε» πάμε στοίχημα και εδώ με 1 & Under 3.5 στο σωστό 2.25.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X