Καταγγελίες Μπεκατώρου: Καταθέτει στον εισαγγελέα ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Καταγγελίες Μπεκατώρου: Καταθέτει στον εισαγγελέα ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, που χειρίζεται τη δικογραφία με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από υψηλόβαθμο παράγοντα της ιστιοπλοΐας, καταθέτει αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου κλήθηκε να πει όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της ολυμπιονίκη μας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημητρίου παραιτήθηκε από το ΔΣ της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, μετά την ανακοίνωση αυτής που χαρακτήριζε «δυσάρεστο περιστατικό», τα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου.

Όπως δήλωσε ο Γ. Παπαδημητρίου εισερχόμενος στην Εισαγγελία: «Να βοηθήσουμε όλοι σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού. Η Σοφία βιώνει μια δύσκολη κατάσταση, όμως ψυχικά είναι πολύ καλύτερα γιατί έφυγε ένα βάρος χρόνων. Είμαστε εδώ για να λάμψει η αλήθεια και όποιος έχει υποστεί κάτι, άνδρας ή γυναίκα να μιλήσει».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X