ΑΕΚ: Eρχεται Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια!

ΑΕΚ: Eρχεται Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα στην υπόθεση ΑΕΚ-Λιβάγια και το... αγκάθι με τα «θέλω» του μάνατζερ του Κροάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση με την ανανέωση του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, Βιτσέντσο Καβαλιέρε.

Το κλίμα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μάρκο Λιβάγια είναι καλό, αλλά τα «θέλω» του Ιταλού ατζέντη βάζουν προς το παρόν εμπόδια ώστε να πέσουν υπογραφές.

Ο ατζέντης Βιτσέντσο Καβαλιέρε, θέλει μπόνους υπογραφής για τον Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ δεν καίγεται για κάτι τέτοιο, όμως δεν θέλει και να αδειάσει τον μάνατζέρ του. Εχουν δυνατή προσωπική σχέση, θεωρεί πως τον έχει στηρίξει και τώρα που ο Κροάτης επιθετικός είναι στα 27 του, καταλαβαίνει πως είναι το συμβόλαιο από το οποίο και ο μάνατζερ πιστεύει πως μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ρίχνει στο τραπέζι εναλλακτικές που θα μπορούσαν κάπως να εξισορροπήσουν αυτά που ζητάει ο εκπρόσωπος του Λιβάγια, ωστόσο το μπόνους υπογραφής επειδή είναι ελεύθερος, το θεωρούν μη συζητήσιμο, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ήδη 3,5 χρόνια στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X