«Η Αντερλεχτ ψάχνει μια λύση για τον περιττό Ογκνιεν Βράνιες»

«Η Αντερλεχτ ψάχνει μια λύση για τον περιττό Ογκνιεν Βράνιες»
Photo Credits: INTIME

Η Αντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ογκνιεν Βράνιες και... τρέχει για να βρεθεί λύση στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση με τον Όγκνιεν Βράνιες παραμένει σε αδιέξοδο για την Αντερλεχτ, με τους Βέλγους να επιθυμούν την αποχώρηση του Βόσνιου αμυντικού.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και η βελγική διοίκηση… τρέχει για να βρεθεί λύση με τον Βράνιες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Voetbalkrant», ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ προτάθηκε πρόσφατα στην Σαρλερουά, αλλά τελικά η περίπτωση του απορρίφθηκε από τον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το βελγικό δημοσίευμα

«Η Αντερλεχτ θα πρέπει να συνεχίσει να ψάχνει μια λύση για τον ακριβό αμυντικό, Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο έως το 2023, με μισθό περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο 31χρονος Βόσνιος αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν τον περασμένο Οκτώβρη. Ο κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί στην Σαρλερουά, αλλά η ομάδα προτιμά άλλον αμυντικό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X