Το λάθος του πραγματικού serial killer που αντέγραψε τις δολοφονίες του «Ετερος Εγώ»

Το λάθος του πραγματικού serial killer που αντέγραψε τις δολοφονίες του «Ετερος Εγώ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίδραση της τέχνης στη ζωή του ανθρώπου είναι ως γνωστόν πολύπλευρη. Μπορεί να κυμανθεί από μια απλή αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σε ριζική αναθεώρηση του τρόπου ζωής. Από τις αρχές του 2017 υπάρχουν υποψίες ότι είναι δυνατό και να εμπνεύσει έναν… δολοφόνο.

Είναι ένα ελληνικό θρίλερ στο οποίο έχει αποδοθεί αυτός ο μακάβριος συσχετισμός. Πολλοί θεωρούν ότι η εξαιρετική ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ» θα μπορούσε να είναι άνετα παραγωγή του Netflix με μεγάλη διεθνή επιτυχία (οι συζητήσεις άλλωστε για να μπει στην πλατφόρμα η σειρα συνεχίζονται) . Ωστόσο δεν πρόλαβε καν να μακροημερεύσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στις 18 Ιανουαρίου του 2017 έκανε πρεμιέρα, το Μάρτη του ίδιου έτους αποσύρθηκε.

Ο λόγος είναι ότι τη σκέψη και την πρακτική του serial killer της ταινίας φέρεται να «ζήλεψε» ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί Γιώργο Δεκαβάλλα στις 28 Φεβρουαρίου του ’17 και αποπειράθηκε να δολοφονήσει έναν 32χρονο συνάδελφό του 17 ημέρες νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X