Η αρχή του τέλους για την ΑΕΚ του Ντου Ντου (VIDEO)

Η αρχή του τέλους για την ΑΕΚ του Ντου Ντου (VIDEO)

Πρώτη ήττα μετά από τρεις μήνες και πρώτα σημάδια κρίσης που οδήγησε σε ελεύθερη βαθμολογική πτώση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γενάρη του 1998 το μικρό θαύμα που είχε επιτευχθεί από την ΑΕΚ του Ντουμίτρου Ντουμιτρίου είχε αρχίσει να δέχεται χτυπήματα. Ο περίφημος Παντούρου, πόθος του Ρουμάνου προπονητή δεν ήρθε ποτέ, οι μεταγραφές της διοίκησης δεν έδιναν λύσεις και τα προβλήματα τραυματισμών έπληξαν την ομάδα. Μια μέρα σαν σήμερα, η ΑΕΚ πήγε στον Κορυδαλλό για το ματς με την Προοδευτική. Το «μπλόκο» αποδείχθηκε ανυπέρβλητο και η ΑΕΚ κατέρρευσε.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ σε αντεπίθεση της Προοδευτικής με τον Ζαϊμι. Και μολονότι απάντησε άμεσα και ισοφάρισε με τον Μαλαδένη, δεν μπορούσε να σταθεί στο γήπεδο όπως έπρεπε. Η άμυνα έμπαζε και οι «βυσσινί» πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα πριν βγει το ημίχρονο με τους Ζαϊμι και Αλμανίδη. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη, καθώς η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Κωστένογλου δίχως να καταφέρει να μειώσει.

Ο Ντουμιτρίου προσπάθησε να αντιδράσει. Εριξε στο παιχνίδι γρήγορα, σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τους νεομεταγραφέντες, Σέμπουε και Δώνη. Η ΑΕΚ πίεσε, αλλά κατάφερε να μειώσει μόλις στο 80’ με κοντινή προβολή του Νίκου Κωστένογλου. Ενδεικτικό της ένδειας στον πάγκο ήταν πως στο φινάλε ο «Ντουντου» πέρασε στο ματς τον Μανωλά αντί του Μαρτσέλο, για να παίξει ως σέντερ φορ, αλλά λύση δεν υπήρξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X