Βιασμός 11χρονης: Στην Αθήνα μεταφέρεται μετά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος προπονητής (VIDEO)

Βιασμός 11χρονης: Στην Αθήνα μεταφέρεται μετά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος προπονητής (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα μεταφέρεται μετά τη σύλληψη του ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριας ιστιοπλοΐας, όταν εκείνη ήταν 11 χρονών.

Ο 38χρονος συνελήφθη στη Σάμο όπου διαμένει, την Κυριακή, μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία Αθηνών. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Προπονητής: «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός»

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο προπονητής επέμενε ότι είχε σχέση με την 11χρονη αθλήτρια και υποστήριξε ότι ήθελε να την παντρευτεί. «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», είχε αναφέρει ο 38χρονος προπονητής.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο προπονητής υποστήριξε πως η αθλήτρια δεν ήταν 11 ετών. Ερωτηθείς για το σε ποια ηλικία σταμάτησε η σχέση να είναι πλατωνική, απάντησε: «Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Ήταν μεγαλύτερη από 12, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X