Κάκος για το Ατρόμητος – Ολυμπιακός: «Ο διαιτητής δεν άντεξε την πίεση – Πέναλτι Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα» (VIDEO)

Στη FIFA ο Ολυμπιακός για Κάκο λόγω... OPEN!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός στο Total Football του OPEN TV.

Αρχικά, ανέφερε:

«Είναι λάθος ο ορισμός από τον αρχιδιαιτητή. Έβαλε έναν άπειρο διαιτητή, που δεν άντεξε την πίεση και δεν είχε καλή απόδοση. Δεν είχε και τη βοήθεια του VAR. Εδώ το VAR ενίσχυσε την καχυποψία…».

Για τη φάση του χεριού του Σεμέδο:

«Ο αμυνόμενος του Ολυμπιακός, έχει εκτεθειμένο το χέρι του εντός περιοχής και πρόκειται για ξεκάθαρη παράβαση. Θεωρώ ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι» ενώ υπογράμμισε ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Μπουχαλάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Για το γκολ του Ολυμπιακού και αν έχει γίνει επιθετικό φάουλ του Μπρούμα:

«Βάζει τα χέρια του στην πλάτη του αμυνόμενου. Ο αμυνόμενος αισθάνθηκε την επαφή κι έπεσε. Δε θεωρώ ότι προκάλεσε την πτώση και το γκολ ήταν κανονικό».

Για το χτύπημα του Μπα στον Μάτιτς:

«Ξεκάθαρα χτυπά τον πεσμένο αντίπαλο. Είναι βίαιη διαγωγή και δεν είναι τίποτα λιγότερο από την κόκκινη κάρτα. Αν εδώ ο διαιτητής έχει λάθος, VAR έχει λάθος 200 φορές. Δε μπορεί να μην είδε αυτό που είδαμε όλοι. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο».

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα επιθετικό φάουλ που δόθηκε υπέρ του Ρέαμπτσιουκ, πριν από υποσχόμενη επίθεση του Ατρόμητου:

«Έχει κάνει λάθος ο διαιτητής. Δεν υπάρχει κανένα επιθετικό φάουλ. Πρέπει να υπάρχει συνέπεια, ίδια μέτρα και ίδια σταθμά. Δε μπορεί σε απλό σπρώξιμο να μη δίνουμε τίποτα και να δίνουμε παράβαση μετά, σε ανάλογο σπρώξιμο. Ο διαιτητής, δε μπόρεσε να αντέξει την πίεση και έκανε λάθη».

πηγή sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X