Σάκχοφ: «Το μισό γκολ και παραπάνω ανήκει στον Γκαρσία»

Σάκχοφ: «Το μισό γκολ και παραπάνω ανήκει στον Γκαρσία»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γεβγέν Σάκχοφ μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γεγβέν Σάκχοφ αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το μισό και παραπάνω ανήκει στον Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκχοφ

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το γκολ που πέτυχε από το γύρισμα του Γκαρσία: Το μισό γκολ μπορεί και παραπάνω ανήκει στον Γκαρσία που έκανε την ντρίπλα και τη σέντρα, εγώ την έσπρωξα στα δίχτυα χάρη σε αυτόν σκόραρα. Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι γενικά με πολλά σφυρίγματα και φάουλ.

Για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα από στατικές φάσεις: Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στις στατικές φάσεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε περισσότερο εκεί.

Αν νιώθει πικρία για το τελικό 2-2: Σίγουρα υπάρχουν το συναίσθημα πικρίας θα μπορούσαμε τη νίκη, το θέλαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν κάποια λάθη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να τα διορθώσουμε.

Τα πρώτα του συναισθήματα: Περίεργο το συναίσθημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπαιξα ως αντίπαλος στον ΠΑΟΚ. Μπόρεσα σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου την ΑΕΚ σήμερα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Πως ένιωσε όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα: Δεν το πανηγύρισα, σέβομαι την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήθελα όμως να βοηθήσω την ομάδα που είμαι τώρα και έβαλα το γκολ.

Πως τον υποδέχτηκαν οι αποψινοί αντίπαλοι και παλιοί συμπαίκτες του: Έχω μοιραστεί με τον Βαρέλα το ίδιο δωμάτιο, μιλήσαμε πριν το ματς για τη ζωή μας, πως τα πάμε αυτή είναι η κουβέντα που είχαμε.

Αν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Όλεγκ Νταντσένκο: Δεν μπορώ να σχολιάσω, αν έρθει με το καλό θα μπορώ να κάνω σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X