Λόπες: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, να συνεχίσουμε σοβαροί και ταπεινοί» (VIDEO)

Λόπες: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, να συνεχίσουμε σοβαροί και ταπεινοί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ελντερ Λόπες για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και για τον Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελντερ Λόπες μίλησε για τη βελτίωση της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ και τόνισε ότι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ η Ένωση θα πρέπει να έχει σωστή νοοτροπία για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλντερ Λόπες στη NOVA:

Για το πόσο έχει αλλάξει η ομάδα με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε βελτιωθεί. Τα αποτέλεσμα μας έχουν βοηθήσει. Στους τελευταίους πέντε αγώνες είναι πολύ δύσκολο να δεχθούμε γκολ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Γνωρίζω πολύ καλά τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε και δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Ξέρω τον τρόπο που δουλεύει, ξέρω την ένταση που ζητά μέσα στο ματς και μου είναι πολύ απλό να καώ αυτό που θέλει  Όμως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί ταπεινοί και συγκεντρωμένοι» είπε αρχικά.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο μας με έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε και να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε. Σεβόμαστε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά αν συγκεντρωθούμε και κάνουμε αυτό που πρέπει μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε σε αυτό το ματς. Είναι ένα παιχνίδι με έναν άμεσο αντίπαλο μας που αξίζει περισσότερο από τρεις βαθμούς. Όπως είπα όμως αν παίξουμε με τη σωστή νοοτροπία θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X