ΑΕΚ: «Χτίζει» από τώρα το μέλλον της η ομάδα χάντμπολ!

ΑΕΚ: «Χτίζει» από τώρα το μέλλον της η ομάδα χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης ετοιμάζει την ΑΕΚ των επόμενων χρόνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν αφήνει σε καμία περίπτωση αναξιοποίητη την περίοδο της διακοπής «χτίζοντας» ήδη τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας και ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν η ομάδα να είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη για την επόμενη χρονιά. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι μέχρι τώρα κινήσεις των ανανεώσεων με Χρήστο Κεδέρη και Βαγγέλη Αραμπατζή. Δύο παίκτες με μέλλον στους οποίους η ΑΕΚ στηρίζει πολλά για τα επόμενα χρόνια. Και το αξιοσημείωτο είναι πως ο Αραμπατζής είχε ήδη συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο με την ΑΕΚ να το επεκτείνει μέχρι το 2023, κάτι που θα μπορούσε να μην το είχε κάνει στην παρούσα φάση. Με την κίνηση της αυτή ωστόσο δείχνει πως εμπιστεύεται και στηρίζει τους παίκτες της και φυσικά «κρατάει» τον κορμό που θέλει για τα επόμενα χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X