ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 19.30 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική της Super League και ο στόχος είναι η νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του Ολυμπιακού και παράλληλα να απομακρυνθεί κι άλλο από την ομάδα του Γκαρσία.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται κανονικά οι Τσιγκρίνσκι και Ανσαριφάρντ που αποθεραπεύτηκαν, αλλά εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Μαχαίρας Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Μιτάι και οι Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος που δεν υπολογίζονται πλέον.

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο ΟΑΚΑ, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να ανοίγει το σκορ και λίγο πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με τον Μουργκ.

Διαιτητής του ντέρμπι είναι ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς με τέταρτο τον Βασίλη Φωτιά από τον Σύνδεσμο Πέλλας.

Στο VAR θα είναι ο Ματέι Γιουγκ και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία.

LIVE το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Παρακολουθήστε ζωντανά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X