ΑΕΚ: Φουλάρει για κόμπο γκαρντ, εξετάζει δύο περιπτώσεις

Παπαθεοδώρου: «Σημασία έχει η νίκη και η κατάσταση του Γκίκα»
Photo Credits: INTIME

Επιτακτική η ανάγκη απόκτησης γκαρντ στην ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Γκίκα

«Τρέχουν» τα μεταγραφικά θέματα στην ΑΕΚ, με τον τραυματισμό του Νικου Γκίκα να φέρνει εξελίξεις

Ο Νίκος Γκίκας τέθηκε νοκ άουτ με τραυματισμό στο αριστερό πόδι. Ο διεθνής γκαρντ υπέστη υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων αριστερής ποδοκνημικής άρθρωσης, προκαλώντας τεράστιο σοκ εντός των τειχών.

Η ΑΕΚ όμως είναι αναγκασμένη να κοιτάξει την επόμενη μέρα, με σκοπό να παραμείνει ανταγωνιστική και να μπει δυνατή και ενισχυμένη στην τελική ευθεία της σεζόν. Άλλωστε η Βασίλισσα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της, κάτι που δεν επιτρέπει εφησυχασμό σε καμία των περιπτώσεων.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκίκα μάλιστα φέρνει εξελίξεις. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enwsi.gr στην ΑΕΚ πάρθηκε η απόφαση να «τρέξει» το θέμα απόκτησης κόμπο γκαρντ από την ξένη αγορά. Με δεδομένο πως ο Νίκος Ζήσης δεν είναι στο 100% ακόμα, καθώς οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως, η ΑΕΚ έχει μείνει μόνο με ένα πλέι μέικερ, τον Δημήτρη Μωραϊτη.

Ήδη μάλιστα στην Βασίλισσα έχουν κάνει τη σχετική προεργασία για το θέμα απόκτησης κόμπο γκαρντ. Κι αυτό γιατί όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το enwsi.gr έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από την ξένη αγορά, που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Οι περιπτώσεις αυτές σχετίζονται με παίκτες που μπορούν να συμβάλλουν στο κομμάτι της εκτέλεσης, αλλά και της δημιουργίας, πλαισιώνοντας τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Παράλληλα, στο κάδρο υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση, από την G-League, που στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε κάθε περίπτωση όμως εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι διαδοχικές.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X