Σκάνδαλο: Δεν έδωσαν πέναλτι στον Ατρόμητο, μέτρησε γκολ το φάουλ του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Σκάνδαλο: Δεν έδωσαν πέναλτι στον Ατρόμητο, μέτρησε γκολ το φάουλ του Ολυμπιακού! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οταν παίζει ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως ισχύουν διαφορετικοί κανόνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο με τον Ολυμπιακό!

Μετά το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Χασάν, το… σφάξιμο συνεχίζεται στο Περιστέρι και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Μετά το 40′ ο Τσαγκαράκης και ο Παπαπέτρου το… απογείωσαν! Αφού αρχικά δεν έδωσαν πέναλτι στον Ατρόμητο από καθαρό χέρι του αμυντικού του Ολυμπιακού, στο 45′ ο Μπρούμα σκοράρει κάνοντας ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ και το VAR σφυρίζει αδιάφορα. Μάλιστα νωρίτερα έκλεισαν τα μάτια σε καθαρή κόκκινη στον Μπουχαλάκη μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Χαρίση.

Η διαιτησία είναι προκλητική σε όλο τον αγώνα, με τα φάουλ να είναι όλα υπέρ του Ολυμπιακού και τον Τσαγκαράκη ουσιαστικά να απαγορεύει στον Ατρόμητο να παίξει άμυνα.

Εν ψυχρώ κλωτσιά του Μπα στον Μάτιτς έγινε… κίτρινη!

Στο 60′ ο Μπα χτυπάει εν ψυχρώ εκτός φάσεις τον Μάτις με τον διαιτητή αντί να αποβάλει τον παίκτη του Ολυμπιακού να δίνει απλά… μία κίτρινη.

Δείτε τις φάσεις:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X