Παπασταθόπουλος: Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ!

Παπασταθόπουλος: «Θα είναι δύσκολο το βράδυ της Τότεναμ στο Καραϊσκάκη»
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για την ΑΕΚ, τον Παπασταθόπουλο και τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η AEK έφτασε πολύ ψηλά στο οικονομικό για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που τελικά δεν κάνει αυτό ακριβώς που είπε τον Φλεβάρη του 2019.

Όλα δείχνουν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα συμφωνήσει να πάει στον Ολυμπιακό. Είναι μια εξέλιξη, που εύλογα λόγω του παρελθόντος του παίκτη με την ΑΕΚ, απογοητεύει αρκετούς οπαδούς της. Και μια μερίδα ασκεί και κριτική για το αν και πως κινήθηκε η Ένωση στο συγκεκριμένο θέμα.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να θυμίσουμε τι είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΑσπορ στις 18 Φεβρουαρίου του 2019. «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα, εκτός από την ΑΕΚ για το οικονομικό. Σε περίπτωση που γυρίσω και θελήσω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πάω στην ΑΕΚ. Βέβαια το θεωρώ δύσκολο να γυρίσω, γιατί τα πράγματα δεν πάνε προς το καλύτερο».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X