MasterChef: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του

MasterChef: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με ενδιαφέρον την πρεμιέρα του Master Chef και το απέδειξε χθες βράδυ με την προβολή της πρεμιέρας που σάρωσε στην τηλεθέαση.

Τα χέρια τους πρέπει να τρίβουν στο Star, βλέποντας την τηλεθέαση που έκανε η πρεμιέρα του MasterChef χθες το βράδυ.

Kαι αυτό γιατί κατόρθωσε με το «καλησπέρα» να εκτοξευθεί στα νούμερα φτάνοντας στο 40%, έχοντας απέναντί του μουσικά προγράμματα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen η πρεμιέρα του νέου Masterchef έκανε 40% στο δυναμικό κοινό και 33,4% στο γενικό σύνολο. Στο κορυφαίο 15λεπτο άγγιξε το 44,8% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα προβαλλόταν το «Στην υγειά μας» στον ΣΚΑΪ που έκανε 14,4% στο δυναμικό κοινό και 20% στο γενικό σύνολο. Η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, «Στα τραγούδια λέμε ναι» απέσπασε μερίδιο στην τηλεθέαση 2% στο δυναμικό κοινό και 5,5% στο γενικό σύνολο.

Τώρα με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή μετάδοση του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς από ένα σημείο και μετά θα έχει απέναντί του το Survivor που θα ξεκινάει στις 22:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X