Εμπαπέ: Η Παρί του προσφέρει μεγάλη αύξηση αποδοχών

Εμπαπέ: Η Παρί του προσφέρει μεγάλη αύξηση αποδοχών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το 2022 και ο παίκτης ακόμα δεν έχει καθίσει να συζητήσει για την ανανέωσή του.

«Συζητάμε με τον σύλλογο για να βρούμε μία συμφωνία. Εχω πει ότι το σκέπτομαι, γιατί νομίζω ότι εάν υπογράψω θα σημαίνει ότι επενδύω μακροπρόθεσμα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, πάντα ήμουν πολύ χαρούμενος. Οι φίλαθλοι και ο σύλλογος με βοηθούν πάντα και για αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Αλλά πρέπει να σκεφτώ τι θέλω να κάνω στα επόμενα χρόνια, που θέλω να είμαι. Εκεί στρέφεται η σκέψη μου. Ναι, θα πρέπει να πάρω σύντομα μία απόφαση, αλλά είμαι στη διαδικασία σκέψης. Εάν είχα την απάντηση σήμερα, θα την έλεγα σήμερα. Για παράδειγμα, δεν θέλω να υπογράψω συμβόλαιο και να φύγω έναν χρόνο αργότερα. Εάν υπογράψω θέλω να είναι για να μείνω», σχολίασε προχθές ο Μπαπέ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο Λεονάρντο, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, μιλά μαζί του, αλλά και με συγγενείς του, σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η διοίκηση θα προσφέρει στον Μπαπέ μία «γενναία» αύξηση απολαβών για τριετή ανανέωση του συμβολαίου του. Τώρα ο παίκτης λαμβάνει 11 εκατομμύρια ευρώ καθαρά τον χρόνο.

Ο Μπαπέ ζητά εγγυήσεις από τους διοικούντες, σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και τον σχεδιασμό που έχουν, προκειμένου να γίνει η Παρί απολύτως ανταγωνιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X