ΑΕΚ: Η Νικολέτα Πέροβιτς και επίσημα στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η Νικολέτα Πέροβιτς και επίσημα στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς διαγώνιας από το Μαυροβούνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθλήτρια της ΑΕΚ είναι και επίσημα η Νικολέτα Πέροβιτς.

Η 26χρονη διαγώνια από το Μαυροβούνιο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην επανέναρξη της Volleyleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Nikoleta Perovic. Η 26χρονη (01/11/1994) διεθνής διαγώνια από το Μαυροβούνιο, ύψους 1,84 μ., υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Nikoleta Perovic ξεκίνησε την καριέρα της από την ZOK Luka Bar (2008-2013), με την οποία κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, ενώ ακολούθησε η Stod Volley (2014-15), κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νορβηγίας. Τη διετία 2015-2017 η Perovic αγωνίστηκε με τις φανέλες των CSU Medicina Târgu Mureș και Știința Bacău, αφήνοντας το στίγμα της στη ρουμανική λίγκα.

Την επόμενη χρονιά (2017-18) έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή για την Κυπελλούχο Γερμανίας, Allianz MTV Stuttgart, τερματίζοντας στη 2η θέση. Η σεζόν 2018-19 ήταν η κορυφαία της καριέρας της, καθώς αναδείχθηκε κορυφαία σκόρερ τόσο στο CEV Cup, όσο και στο ουγγρικό πρωτάθλημα, καθώς και κορυφαία διαγώνιος του πρωταθλήματος, με τη φανέλα της Békéscsabai Röplabda SE. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Yunnan (2018-19) και στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την Bandung BJB Pakuan (2019-20).

Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου για περισσότερα από 10 χρόνια, ενώ τίμησε τα χρώματα της χώρας της και στα τμήματα υποδομών.

Nikoleta, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Η Νικολέτα Πέροβιτς και επίσημα στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X