ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αλλαξαν πολλά μετά το 1-1 του Οκτωβρίου (VIDEO)

Πού θα δούμε σήμερα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι αλλαγές στα ρόστερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι τεράστιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάντοτε θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις συνθέσεις δύο ομάδων μεταξύ των αγώνων του πρώτου και του δευτέρου γύρου, μια και συνήθως μεσολαβεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ομως, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ… το παράκαναν και απόψε στις 19:30 (Novasports1) θα παραταχθούν εντυπωσιακά αλλαγμένοι.

Οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ

ο ΠΑΟΚ, ελάχιστα θυμίζει την ομάδα που απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στις 18 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Πρώτος αποχώρησε ο Μάτος, ο οποίος αγωνίστηκε σε αυτό το ματς για τελευταία φορά ως βασικός και λίγες ημέρες αργότερα υπέγραψε στη Βάσκο ντα Γκάμα. Τον ακολούθησε ο προπονητής Αμπελ Φερέιρα, ο οποίος μετά το ευρωπαϊκό ματς με τη Γρανάδα στις 29 Οκτωβρίου έφυγε κι αυτός για τη Βραζιλία (Παλμέιρας).

Και μέσα στον Ιανουάριο είπαν «αντίο» άλλοι δύο βασικοί εκείνου του ματς, ο Γιαννούλης (παραχωρήθηκε στη Νόριτς) και ο Εσίτι (συνεχίζει στην Γκιοζτέπε).  Ο Τσόλακ έπαιξε για τελευταία βασικός σ’ αυτό το παιχνίδι εκείνη τη μέρα και πλέον δεν υπολογίζεται, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που αγωνίστηκαν ως αλλαγή και σήμερα βρίσκονται μακριά από την Τούμπα: Ο Μπίσεσβαρ, που μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Βαγκέ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στα γήπεδα.

Οι αλλαγές στην ΑΕΚ

Η αλλαγή προπονητή (Χιμένεθ αντί Καρέρα) είναι το πρώτο πράγμα που επισημαίνει κανείς στην ΑΕΚ, όμως αξιοσημείωτο είναι κυρίως ότι θα παίξει σήμερα με εντελώς διαφορετική σύνθεση στην άμυνα. Ο Τσιντώτας έχασε τη θέση του από τον Αθανασιάδη, ο Παουλίνιο και ο Χνιντ έχουν τεθεί στο περιθώριο, ο Νεντελτσεάρου και ο Μιτάι είναι τραυματίες, ενώ να δούμε αν θα παίξει βασικός κι ο Τσιγκρίνσκι, που επανήλθε ύστερα από δύο εβδομάδες! Απών θα είναι και ο επίσης βασικός στο πρώτο ματς Κρστίτσιτς, όπως και ο Βασιλαντωνόπουλος που είχε παίξει ως αλλαγή.

Για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα, παραθέτουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο πρώτο ματς. Θυμίζουμε ότι το ματς είχε λήξει 1-1, με την ΑΕΚ να προηγείται στο 23’ με τον Ανσαριφάρντ και τον Μουργκ να ισοφαρίζει στο 89’.

Για την «Ενωση» έπαιξαν οι εξής: Τσιντώτας, Παουλίνιο (70’ Βασιλαντωνόπουλος), Μιτάι (46’ Λόπες), Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Κρστίτσιτς, Σάχοφ, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ (60’ Αλμπάνης, 80’ Σαμπανάτζοβιτς), Τάνκοβιτς (60’ Ολιβέιρα).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος (68’ Βαγκέ), Γιαννούλης, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (81’ Μουργκ), Σβαμπ, Εσίτι (58’ Νινούα), Αντρ. Ζίβκοβιτς (81’ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (68’ Σφιντέρσκι), Τσόλακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X