Σαουθάμπτον: Απέκλεισε κάτοχο του Κυπέλλου... έναν αιώνα μετά!

Σαουθάμπτον: Απέκλεισε κάτοχο του Κυπέλλου... έναν αιώνα μετά!
Photo Credits: INTIME

Τα μα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Σαουθάμπτον απέκλεισε την Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας, ωστόσο, έπειτα από κάτι παραπάνω από έναν αιώνα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του κατόχου του τίτλου! Την προηγούμενη φορά που το είχε κάνει, είχε φτάσει τελικό!

Οι «άγιοι» με το αυτογκόλ του Γκάμπριελ Μαγκαλιάες το μεσημέρι του Σαββάτου στο St. Mary’s κατάφεραν να πάρουν μεγάλη πρόκριση στους «16» του FA Cup με το τελικό 1-0 επί της Άρσεναλ, στέλνοντας πίσω στο Λονδίνο την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που τον περασμένο Αύγουστο είχε πανηγυρίσει το τρόπαιο στον τελικό με την Τσέλσι.

Η Σαουθάμπτον για πρώτη φορά στα χρονικά απέκλεισε την Άρσεναλ στο Κύπελλο, ωστόσο, χρειάστηκε να περάσει κάτι παραπάνω από ένας αιώνας για να ξεπεράσει το εμπόδιο ομάδας που ήταν κάτοχος του τροπαίου! Πιο συγκεκριμένα, είχε καταφέρει την σεζόν… 1901-1902 να νικήσει την Τότεναμ που είχε πάρει το FA Cup την αμέσως προηγούμενη σεζόν, με την πορεία της Σαουθάμπτον τότε να τερματίζει στον μεγάλο τελικό όπου ηττήθηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X