Σέλτικ: Φαβορί για προπονητής του Μπάρκα ο Ράφα Μπενίτεθ

Σέλτικ: Φαβορί για προπονητής του Μπάρκα ο Ράφα Μπενίτεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση αναμένεται να είναι η επιστροφή του Ράφα Μπενίτεθ στην Ευρώπη, μετά την απόφαση του ίδιου του Ισπανού τεχνικού να παραιτηθεί από την κινεζική Νταλιάν, έχοντας κουραστεί από την εμπειρία της Ασίας εν μέσω κορωνοϊού.

Ο έμπειρος προπονητής κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι διαθέσιμος για τη Νιούκαστλ, εφόσον απολυόταν ο Στιβ Μπρους, όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη Σέλτικ. Οι «Κέλτες» έπειτα από εννιά χρόνια κυριαρχίας στη Σκωτία είναι πολύ πιθανό να χάσουν τον φετινό τίτλο, έχοντας μείνει πολύ πίσω από τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και παρά τη στήριξη που είχε όλο αυτό το διάστημα ο νυν τεχνικός, Νιλ Λένον, είναι πολύ πιθανό πλέον το «διαζύγιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράφα Μπενίτεθ ήταν ο διακαής πόθος της διοίκησης της Σέλτικ όταν αποχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς για τη Λέστερ, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχώρησε, αλλά δεν αποκλείεται τελικά τώρα να γίνει ο προπονητής του Βασίλη Μπάρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X