Νταντσένκο: Ισως και αύριο στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Νταντσένκο: Ισως και αύριο στην Αθήνα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολεγκ Νταντσένκο έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο.

Η Ένωση, είναι κοντά στην απόκτηση του Ουκρανού δεξιού μπακ που έχει ξεχωρίσει ο Παναγιώτης Κονέ. Ο 26χρονος άσος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και αγωνίζεται ως δανεικός στην Ούφα, από την οποία το καλοκαίρι πήρε τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, η υπόθεση του Νταντσένκο είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται μέχρι και αύριο να έρθει στην Αθήνα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει τον δανεισμό του. Ο παίκτης μπορεί να έρχεται ως δανεικός, όμως θα τοποθετηθεί μία προσιτή οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ώστε αν ο «Δικέφαλος» μείνει ικανοποιημένος με την προσφορά του να την ενεργοποιήσει και να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν ο Όλεγκ Νταντσένκο έχει 18 συμμετοχές με 5 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ σε σχετική ψηφοφορία της ομάδας του είχε αναδειχθεί ο καλύτερος αμυντικός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X