Παπαθεοδώρου: «Σημασία έχει η νίκη και η κατάσταση του Γκίκα»

Παπαθεοδώρου: «Σημασία έχει η νίκη και η κατάσταση του Γκίκα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην άμυνα του Ιωνικού και τόνισε πως έκανε δύσκολη την ζωή της ΑΕΚ, όμως επεσήμανε πως το σημαντικότερο είναι η νίκη και η κατάσταση του τραυματισμού του Νίκου Γκίκα.

Αρχικά είπε: «Εν μέσω των γνωστών προβλημάτων που είχαμε προστέθηκε ένα ακόμα στη διάρκεια του παιχνιδιού σε μια θέση που πονάμνε πολύ και έκανε δύσκολη την προσπάθεια΄μας. Η εξαιρειτκή προσπάθεια του Ιωνικού και το αμυντικό του πλάνο μας χάλασε το μυαλό και χάσαμε την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα να παίξουμε ένα μπάσκετ που δεν είχαμε ξαναπαίξει με σχήμα που δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί ούτε στην προπόνηση, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους και το πνεύμα που είχαν παρά την κούραση των τελευταίων ημερών και με όλες τις αναποδιές που μας παρουσιάζονται που μας κοστίζουν και σε αγωνιστική ετοιμότητα και σε ρυθμό και ψυχολογικά. Όταν βλέπεις συνέχεια μέλος της ομάδας να μένει έξω όπως έγινε με τον Νίκο, που πρέπει να είναι ένας δύσκολος και σοβαρός τραυματισμός, είναι κουραστικό για εμάς. Οι ευχές μας είναι να γίνει γρήγορα καλά. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει έναν σοβαρό τραυματισμό»

Για τον Χρυσικόπουλο: «Είναι εσωτερικό μας θέμα, θια το λύσουμε εκ των έσω. Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα το μάθετε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για το τι συμβαίνει εσωτερικά στην ομάδα».

Για την άμυνα του Ιωνικού: «Δεν ήταν ζώνη ήταν μια ματς απ άμυνα με στόχο να σταματήσει κάποια κομμάτια της ανάπτυξής μας σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου Ήταν και το θέμα ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, είχαμε μόνο μια προπόνηση και δεν προετοιμαστήκαμε για αυτό τον τύπο άμυνας και ταυτόχρονα μας επηρέασε και ο τρόπος που συνεχίσαμε να παίζουμε. Χωρίς τους βασικούς μας γκαρντ, χωρίς τις επιλογές που θέλαμε να έχουμε. Είχαμε ένα σχήμα που δεν είχαμε ξαναδεί. Είναι ένα κομμάτι που μας έκανε τη ζωή πιο δύσκολη στο μυαλό μας. Ήταν ένα κομμάτι που μας προβλημάτισε πάρα πολύ, αλλά σημασία για εμάς έχει η νίκη και να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γκίκας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X