Λάτσι: «Ανυπομονούσα για την ευκαιρία μου -Παραμένω συγκεντρωμένος»

Λάτσι: «Ανυπομονούσα για την ευκαιρία μου -Παραμένω συγκεντρωμένος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε στο Novasports.gr για τα συναισθήματά του μετά τα συνεχόμενα ματς, τα κολακευτικά σχόλια που εισπράττει, αλλά και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός Σλοβένος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μετράει τρεις συνεχόμενες παρουσίες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τον ίδιο να δηλώνει: «Ηθελα να παίξω, περίμενα την ευκαιρία μου, πιστεύω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, είμαι χαρούμενος».

Αναμφίβολα το όνομα του Ζίγκα Λάτσι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο να εισπράττει πολλά κολακευτικά σχόλια, χωρίς ωστόσο να χάνει τον προσανατολισμό του: «Νιώθω όμορφα να ακούω ωραία πράγματα, παραμένω συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να εστιάζω στα social media, θα δίνω το 100% σε κάθε ματς για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ο 18χρονος στόπερ από εκεί που αποτελούσε πέμπτη επιλογή στα στόπερ της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις του έχει προσφέρει μία ακόμα λύση στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα της Ένωσης και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Πολύ σημαντικό ματς, θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στην επίθεση και μπορούν να κάνουν τη διαφορά”.

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Ζίγκα Λάτσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X