Ο Νταντσένκο κρίνει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Ο Νταντσένκο κρίνει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολεγκ Νταντσένκο μπορεί να κρίνει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολεγκ Νταντσένκο μπορεί να κρίνει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός μπακ από τον περασμένο Αύγουστο παίζει ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν στην Ούφα. Η παρουσία του έχει ικανοποιήσει απόλυτα και η ομάδα του από τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη έχει εκφράσει την επιθυμία της να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την ομάδα του Καζάν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου από το Μπασκίρ, Ρινάτ Σαϊμπέκοφ, είχε δηλώσει ότι η ΟΥΦΑ εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να αγοράσει τόσο τον Νταντσένκο όσο και τον Μοροζόφ που τώρα τους έχει στη δύναμη της ως δανεικούς. Μάλιστα θα διαπραγματευόταν την αγορά με Ρούμπιν και Ντιναμό Μόσχας όπου ανήκουν τυπικά οι δυο παίκτες. «Θα μιλήσουμε και με τους δυο, αλλά προς το καλοκαίρι. Το ποσό που απαιτείται δεν είναι και το πιο φθηνό στην αγορά», είχε πει στην ο Σαϊμπέκοφ στην «Sport-Express».

Στη Ρούμπιν αξιολογούν ακριβά τον Νταντσένκο αφού θεωρούν ότι έχει την καλύτερη εξέλιξη από τους δέκα παίκτες που έδωσαν δανεικούς το περασμένο καλοκαίρι. Η ΟΥΦΑ είναι προτελευταία στη βαθμολογία του ρωσικού πρωταθλήματος και σίγουρα δεν θεωρείται ομάδα που πρωταγωνιστεί. Το θέμα τώρα είναι να πιέσει ο Νταντσένκο ώστε να σπάσει ο δανεισμός του από την ΟΥΦΑ και η Ρούμπιν να τον δώσει δανεικό στην ΑΕΚ, όπου θεωρείται ότι θα έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης και ανάδειξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X