Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ΑΕΚ»

Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κλήθηκε να μιλήσει ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς αλλά και για την δική του παρουσία στον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων ο Ζίβκοβιτς μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ, την δική του παρουσία αλλά και για τον Χρήστο Τζόλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι άλλαξε στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν άλλαξε κάτι όπως έχει πει και ο προπονητής μας. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να βελτιωνόμαστε, να διορθώνουμε λεπτομέρειες. Όταν δουλεύεις τα αποτελέσματα και οι νίκες θα έρθουν. Να μείνουμε προσγειωμένοι και με τα πόδια στο έδαφος».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα όλα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα, σκληρά που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς κάναμε την ανάλυση του αντιπάλου, ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

Το πόσο διαφορετική είναι η ΑΕΚ με τον νέο προπονητή: «Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη δική μας ομάδα».

Για τη δική του παρουσία και το πως βίωνε το διάστημα που δεν αγωνίζονταν: «Και οι 25-30 παίκτες του ρόστερ ξέρουμε πως ο προπονητής ποντάρει σε εμάς. Αυτός αποφασίζει ποιος θα παίζει, αφού μόνο έντεκα ξεκινούν. Εμείς δουλεύουμε, περιμένουμε την ευκαιρία μας. Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος παίζει, με νοιάζει όταν τελειώνει το παιχνίδι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τον Χρήστο Τζόλη: «Όλα τα νέα παιδιά της ομάδας μας έχουν πολύ ταλέντο και ικανότητες. Ο Χρήστος είναι ένας τεράστιο ταλέντο. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θα γίνει ένα πολύ καλός παίκτης. Περιμένω ακόμα περισσότερα από αυτόν και αυτό του είπα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το τι είπαμε το ξέρουμε οι δυο μας, αλλά θα γίνει ένας τοπ ποδοσφαιριστής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X