ΑΕΚ: Ανσαριφάρντ-Τσιγκρίνσκι στην Τούμπα, εκτός ο Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Ανσαριφάρντ-Τσιγκρίνσκι στην Τούμπα, εκτός ο Κρίστιτσιτς
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (19:30) ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπήκαν τελικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αντίθετα έμεινε εκτός ο Νένταντ Κρίστισιτς και ο Θεοδόσης Μαχαίρας, αλλά και οι Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Μάριο Μιτάι.

Σε ότι αφορά τον Κρίστισιτς ο Χιμένεθ τον άφησε εκτός για το αυριανό ντέρμπι διότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Ενώ ο Μαχαίρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό δεν θα συμπεριλήφθη στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Οι Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης γι’ ακόμα μία ημέρα. Ενώ οι υπόλοιποι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στα Σπάτα.

Μετά το τέλος της σημερινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΑΕΚ: Ανσαριφάρντ-Τσιγκρίνσκι στην Τούμπα, εκτός ο Κρίστιτσιτς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X