Τουρκική δυάδα στοιχήματος

Τουρκική δυάδα στοιχήματος

Το Stoiximaview προτείνει για στοίχημα δύο ματς από το πρωτάθλημα της Τουρκίας...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος από το stoiximaview.gr, έχουμε επιλέξει δύο αγώνες από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, Super Lig…

Γκεντσλερμπιρλιγκί-Τραμπζονσπόρ (15:00): Σε πολύ άσχημη κατάσταση οι γηπεδούχοι που πλέον αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν. Έχουν χάσει στα τρία τελευταία ματς και μάλιστα με πολύ βαριά σκορ, όπως από τη Γαλατασαράι (6-0) την νεοφώτιστη Καραγκιουμρούκ (3-1) και την προηγούμενη αγωνιστική από την Γκοζτέπε (4-0). Μετά τα ατυχή αποτελέσματα υποχώρησε στη 18η θέση με 19 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 38 γκολ. Χρειάζεται να αλλάξει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι η Γκεντσλερμπιρλιγκί για να ξεπεράσει γρήγορα την δύσκολη κατάσταση που έχει βρεθεί.

Από την άλλη μεριά, συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα η ανεβασμένη Τραμπζονσπόρ. Νίκησε και την Κόνιασπορ εύκολα με 3-1 και συμπλήρωσε 4 παιχνίδια χωρίς ήττα με 3 νίκες και μια ισοπαλία. Συνολικά παραμένει αήττητη στα 11/12 τελευταία ματς στην κατηγορία και μετά το εφιαλτικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 30 βαθμούς και μόλις 4 βαθμούς μακριά από την 4άδα. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και αναζητά ανάλογη συνέχεια κόντρα στην αδύναμη Γκεντσερμπιρλιγκί που πάει από το κακό στο χειρότερο.

Γκεντσλερμπιρλιγκί-Τραμπζονσπόρ (15:00): Ξεκάθαρα το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων. Θα κρατήσουμε το «διπλό» στο στοίχημα στο 1.78.

Μπασακσεχίρ-Ρίζεσπορ (18:00): Μεταφερόμαστε στην Πόλη για να συμπληρώσουμε τη δυάδα μας με το άλλο παιχνίδι που γίνεται στην Τουρκία και την αναμέτρηση της Μπασακσεχίρ κόντρα στην Ρίζεσπορ για την 21 αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για άλλη μια φορά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκαν εκτός έδρας από την μαχητική Καϊσέρισπορ με 2-0 σε ένα παιχνίδι που πραγματικά απογοήτευσε η Μπασακσεχίρ. Δεν είχαν συνοχή οι γραμμές της, φαντασία καθόλου και προβληματική για άλλη μια φορά στα μετόπισθεν που για φέτος είναι η μεγάλη της αδυναμία. Με 2-1-1 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματα της και να ανέβει στη βαθμολογία μήπως και προλάβει να μπει στην 4αδα. Αυτός είναι και ο βασικός της στόχος. Βρίσκεται στην 14η θέση, αρκετά χαμηλά, με 23 βαθμούς. Μία ομάδα που δεν έχει σχέση με τους περσινούς πρωταθλητές Τουρκίας. Δείχνουν να έχουν αδειάσει μετά τους ομίλους του Champions League που και εκεί απογοήτευσαν. Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι για το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Caicara και Chaldi λόγο τραυματισμού.

Στο άλλο στρατόπεδο, η αλλαγή προπονητή στη Ρίζεσπορ, λειτούργησε θετικά καθώς νίκησε εύκολα εντός έδρα τη φορμαρισμένη Γκαζιαντέπ με 3-0. Σίγουρα η καλύτερη εμφάνιση για την φετινή χρονιά κερδίζοντας την χαμένη ψυχολογία λόγω των 6 σερί παιχνιδιών χωρίς νίκη. Θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνουν μια καινούργια αρχή. Βρίσκεται στην 13η θέση με 24 βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να ήταν ψηλότερα αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον covid-19 με αρκετούς ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός και να δημιουργείται πρόβλημα σε προετοιμασία και προπονήσεις. Ο Boldrin και Mozoryuk ακόμα δεν έχουν αναρρώσει από την ασθένεια και είναι πάλι εκτός για τον αποψινό αγώνα. Προστίθενται και οι Remy, Umar που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.

Μπασακσεχίρ-Ρίζεσπορ (18:00): Ξεκάθαρο φαβορί δίνουν τα προγνωστικά στοιχήματος τους γηπεδούχους με τον «άσο» να κυμαίνεται αρκετά χαμηλά. Λόγω όμως της κακής αμυντικής λειτουργίας της Μπασασκσεχίρ αλλά και την θετική ψυχολογία των φιλοξενουμένων μετά τη την μεγάλη τους νίκη κόντρα στην Γκαζιαντέπ θα πάμε αλλού. Πάμε στοίχημα με την επιλογή του G/G στο 1.93.

Δείτε ΕΔΩ το νέο βίντεο της εκπομπής του stoiximaview.gr στο youtube με προγνωστικά αγώνων του Σαββατοκύριακου!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X